Forskjellen på Basis og Pro

Sist oppdatert: Nov 21, 2014 10:39AM CET
Det er flere betydelige forskjeller på Basis og Pro versjonen av WebOrg. Dette kan det være nyttig å være klar over FØR man velger. Selv om det er fult mulig å oppgradere eller nedgradere senere så vil det medføre mindre arbeid å velge riktig versjon med en gang.

Her er noen av de vesentligste forskjellene på Basis og Pro:

Fordele betalinger

I WebOrg PRO har klubben til en hver tid oversikt over betalinger til de enkelte gruppene. Klubben setter enkelt opp online betalingskonti etter behov - f.eks Håndball, Fotball, Langrenn, osv.

WebOrg Basis har ikke denne muligheten.

Betydelig flere designmuligheter i Pro-versjonen

I Pro-versjonen kan klubben stort sett bestemme de fleste elementer på websiden selv. Man kan ha en egen bakgrunn og eget toppbilde for hver avdeling slik at avdelingene får sitt eget uttrykk. I motsetning til Basis får man i Pro-versjonen et stort utvalg av profesjonelle design å velge mellom og men kan skreddersy oppsettet for hvordan nyheter og innhold skal vises. I Basis-versjonen er bakgrunnsbildet låst til et standard WebOrg-bakgrunn.

Banner og bunntekst

I Basisversjonen er det et standard reklamebanner fra WebOrg som ikke kan endres. Dette banneret kan slettes eller byttes ut med et eget banner i Pro-versjonen. I Pro-versjonen kan man også endre bunnteksten slik at man får den helt slik man vil ha den. I Basis-versjonen  er bunnteksten låst.

Du kan lese mer om forskjellene mellom de to versjonene her: http://weborg.no/produkter