NIF banner

Sist oppdatert: Nov 21, 2014 10:54AM CET
Hva er NIF banner og hvordan kan man erstatte det med eget banner?

WebOrg samarbeider med NIF, bl.a. fordi dere som klubb skal kunne oppdatere medlemsdata direkte i NIF's databaser. Derfor har NIF rettigheter til et banner på alle websider fra WebOrg.

Man kan imidlertid kjøpe ut dette banneret og erstatte det med klubbens eget. Det koster pt NOK 8.500 årlig.

Dette er derfor et enkelt regnestykke: Kan dere klare å selge denne bannerplasseringen mot mer enn det ovennevnte beløpet pr. år til en av deres egne sponsorer vil det være lønnsomt.

Frigivelse av NIF banneret gjøres ved å bestille dette under registreringsprosessen eller ved å logge deg på som administrator i WebOrg butikken.