Komme i gang - logg inn

Sist oppdatert: Nov 20, 2014 12:14PM CET
Logge deg inn i adminpanelet

1. For å komme inn i backend skriver du ‘/weborg’ bak webadressen deres. Hvis f.eks. domenet er ‘klubbenif.no’ vil adressen for adminpanelet være ‘klubbenif.no/weborg’.

2. Skriv inn passord, brukernavn og klikk ‘LOGG INN’.

3. Husker du ikke passordet ditt klikk på ‘Glemt passord’ og legg inn e-posten din.

Adminpanelet
Når du logger deg inn i adminpanelet vil du se adminmenyen. I toppmenyen har du tilgang til ‘Filutforskern’ og du kan logge deg ut. Toppmenyen er konstant uansett hvilken meny du velger i adminpanelet. I venstre sidemeny kan du klikke deg inn i forskjellige menyene avhengig av hvilken tilgang du har. I midten ser du hurtifunksjoner. (Disse funksjonene er også i venstre sidemeny).

1. Skjul venstremeny

2. Filutforskeren

3. Logg ut

4. Venstremeny

5. Hurtifunksjoner