List innhold

Sist oppdatert: Nov 24, 2014 08:50AM CET
Innhold → List innhold

‘List innhold’ gir deg en oversikt over innholdsartikler i henhold til tilgangsnivået ditt. Ønsker du å finne og/eller redigere en innholdsartikkel kan du kan filtrere ut ifra forskjellige kriterier.

Velg ‘Innhold’ i sidemenyen og ‘List innhold’ i toppmenyen.

1. I menystrukturen til venstre kan du klikke deg frem til ønsket innholdsartikkel.

2. Du kan også søke etter et innhold. Søkefunksjonen søker kun i tittelfeltet. Listen over aktuelle innholdssartikler oppdateres automatisk mens du søker. For å sikre at du søker riktig kan du gå til selve websiden først, finne artikkelen, merke tittelen og taste Ctrl+C, gå til søkefeltet, gå tilbake til søkefeltet i innholdsslisten, klikk Ctrl+V og så klikker du på ‘søk’- knappen. Da finner du artikkelen direkte.

3. Vet du ikke hvor innholdsartikkelen er i menystrukturen men vet navnet på forfatteren kan du filtrere ved å velge forfatter fra nedtrekkslisten.

NB! Har du allerede valgt filter for innhold og/eller forfatter gjelder søket kun innenfor de valgte filterne.

Verktøybokser

Hver innholdsartikkel har ett sett med hurtigfunksjoner tilknyttet seg for å lette administrasjonen:

1. Slette et innhold

2. Redigere et eksisterende innhold

3. Skjule et innhold

Redigere eksisterende innhold
Du kan søke opp og redigere et innhold som er skrevet tidligere. Da klikker du bare på blyantikonet (se bildet ovenfor). Detaljer for redigeringsbildet er det samme som er beskrevet i neste kapittel ‘Legg til Innhold’.