Websidene Generelt

Sist oppdatert: Nov 20, 2014 03:40PM CET
Websidene → Vis strukturen til websidene

‘Websidene’ lar deg legge til og endre menypunkter samt sette inn ferdiglagde moduler på sidene. Det er typisk webansvarlig for klubben som setter opp modulene og strukturen til menypunktene.

Opprettelse av struktur er noe av det første klubben gjør, men vil alltid være relevant da det kan være behov for endring. Strukturen i WebOrg er hierarkisk inndelt, se bildet under punkt 1. ‘Vis strukturen til websiden’ - Fotball > Lagene > Gutter > Fotball Team G2000.Her ser du websiden fra adminpanelet.

Slik vises websiden fra frontend, slik sluttbrukeren ser den.

1. Strukturen til websiden - menypunktene fra adminpaneltet og frontend

2. Modulene - Nyheter, Minikalender og Kalenderliste fra adminpaneltet og frontend