WebOrg Support

Velkommen, Gjest Logg Inn

Supportsenter

Velkommen til WebOrg supportsenter. Her kan du stille spørsmål som er åpne for alle å lese eller du kan sende inn et lukket spørsmål som er privat og kun synlig for deg. NB. Av sikkerhetsgrunner krever vi at alle som sender inn spørsmål registrerer seg først.

Hvor logger medlemmer seg inn?

Sist oppdatert: Jan 12, 2018 02:22PM CET
Medlemmer kan logge seg inn på klubbens hjemmeside på innloggingsmenyen til venstre.

Dersom denne ikke er synlig, klikk på ikon med 3 horistontale streker.

Evt. skriv inn /login etter klubbens nettadresse, f.eks: klubbenif.no/login


Se her for informasjon om førstegangsinnlogging.
2b1c51fdcd692a197aba79071acb26c4@webtotal.desk-mail.com
http://assets2.desk.com/
false
desk
Laster
sekunder siden
et minutt siden
minutter siden
en time siden
timer siden
en dag siden
dager siden
om
false
ugyldige tegn funnet
/customer/no/portal/articles/autocomplete