WebOrg Support

Velkommen, Gjest Logg Inn

Supportsenter

Velkommen til WebOrg supportsenter. Her kan du stille spørsmål som er åpne for alle å lese eller du kan sende inn et lukket spørsmål som er privat og kun synlig for deg. NB. Av sikkerhetsgrunner krever vi at alle som sender inn spørsmål registrerer seg først.

Hvordan betaler medlemmer treningsavgifter gjennom WebOrg?

Sist oppdatert: Nov 21, 2014 04:52PM CET
Medlemmet logger inn og betaler direkte. Om man ønsker det kan man legge til kredittkort for å slippe å taste inn kortinformasjon og bank ID hver gang man skal betale.
2b1c51fdcd692a197aba79071acb26c4@webtotal.desk-mail.com
http://assets2.desk.com/
false
desk
Laster
sekunder siden
et minutt siden
minutter siden
en time siden
timer siden
en dag siden
dager siden
om
false
ugyldige tegn funnet
/customer/no/portal/articles/autocomplete