Kalender - Generelt

Sist oppdatert: Dec 11, 2014 04:48PM CET
Kalenderen i WebOrg anses som en av kjernefunksjonalitetene i løsningen. Ved siden av å være en tradisjonell kalender fungerer den også som et fullverdig påmeldingssytem med online betaling!

Skal laget spille kamp eller langrennsgruppa på samling er kalenderen stedet å gå! En kalender er tilgjegelig både på websiden og i medlemsmenyen (logget inn).

I WebOrg kan kalenderen vises på tre forskjellige måter.

1. Rutenettkalender - går over hele siden og er oversiktlig

2. Aktivitetsliste -  som lstevisning i modulene og kan være en smart løsning for å organisere påmeldinger

3. Minikalender - månedlig oversikt