Legg til kategori (kalender)

Sist oppdatert: Dec 11, 2014 05:20PM CET
En kalenderkategori kan ses på som et filter. Meningen er at det skal være enklere å finne fram og administrere kalenderhendelser. Til eksempel kan Langrenn, Håndball, Langrenn G2000 være kalenderkategorier.

For at kalendehendelsen skal vises riktig må du legge hendelsen i relevant kategori. F.eks. ønsker du å vise alle kalenderhendelser for håndball under ‘Håndball’ og fotballhendelser under ‘Fotball’.

Gå til ‘Legg til kategori’

1. Under ‘Kalendernavn’ kan det være lurt å velge samme navn som gruppa du lager kalenderen.

2. Det er lurt å velge en farge for kalenderen for lettere å finne de forskjellige aktivitetene i kalenderen.

3. Under ‘Overordnet kalender’ velg ønsket sted. Her legges det til en kalenderhendelse under svømming og det velges da ‘Svømming’ i trestrukturen til venstre.