Grupper og avdelinger - Generelt

Sist oppdatert: Jan 30, 2015 03:21PM CET
Grupper og avdelinger → Medlemsoversikt

Formålet med denne modulen er at du skal få en oversikt over lagene i klubben og at lagene skal kunne fakturere treningsavgiftene sine gjennom online betaling. I tillegg kan også klubben sette opp administrative grupper som f.eks ‘Styret’, ‘Trenere’ for å få bedre oversikt og enklere kommunikasjon.

Til venstre i skjermbildet har du en oversikt over gruppestrukturen:

Administrasjonen har til en hver tid oversikt og kan kommunisere direkte med medlemmene gjennom e-post, oppslagstavla (veggmedling) eller private meldinger.

Når du krysser av for ett eller flere medlem(er) dukker denne menyen opp.

1. Du kan fjerne et medlem fra gruppen.
    NB! Du kan ikke slette et medlem fra databasen, du tar de bare bort fra gruppen.
  2. Kopiere et medlem
  3. Flytte et medlem
  4. Laste ned CSV-liste (Excel)
  5. Legge til tag
  6. Se familierelasjoner
  7. Sende privat melding
  8. Sende e-post
  9. Se historikk