Legg til gruppe

Sist oppdatert: Jan 30, 2015 01:47PM CET
Grupper og avdelinger → Medlemsoversikt → Legge til gruppe

For å opprette en ny gruppe krysser du av for ønsket plassering i trestrukturen til venstre.
Ønsker du for eksempel å lage en ny gruppe under ‘Håndball og ‘Jenter’ krysser du av for ‘Jenter’.
Klikk på +ikonet og velg om gruppen skal være ‘Medlemsgruppe’ eller ‘Administrativ gruppe’. F.eks. ‘Fotball G 2000’ er en ‘Medlemsgruppe’. ‘Administrativ gruppe’ velges når det skal opprettes grupper for trenere, lagledere og f.eks. dugnadskomité.

Instillinger for gruppa
  1. Fyll inn hva gruppen heter i ‘Gruppetittel’
  2. Viser hvilken gruppe den nye gruppen hører til under i ‘Hovedgruppe’
  3. Skriv inn beskrivelse om ønsket
  4. Under ‘FE synlighet’ velger du om gruppen er synlig/skjult i medlemsmenyen;
    og alternativer om å se andre meldemmer og sende e-post
  5. Instillingen ‘FE registrering’ bestemmer om medlemmet skal kunne melde seg inn
    i gruppa/laget eller ikke. F.eks. skal det ikke være mulig å melde seg inn i A-lag
  6. Du kan velge om det skal være online betaling
  7. Hvilken online betalingskonto betalingen går til
  8. Velg om medlemmene i gruppen kan skrive private meldinger til hverandre når de er
    logget inn i medlemsmenyen