Gruppe til online betaling - sesonger

Sist oppdatert: Apr 20, 2015 11:30AM CEST
Sett opp treningsavgift

Grupper og avdelinger → Medlemsoversikt → Rediger gruppe

Hver enkelt gruppe kan settes opp med betaling(er). Det skjer gjennom sesonger. En gruppe kan ha flere sesonger (hver sesong kan vare max ett år), derav flere priser. Du som administrator legger til pris, tidsintervall, betalingsvarsel, mm.

1. Velg gruppen du vil ha online betaling på.
    NB! Sesongen sette opp på undergruppen. F.eks. er hovedgruppen 'Håndball' og undergruppen er 'Jenter 95/96'. Les mer om hvordan du legger til grupper.

2. Velg ‘Rediger gruppe’-ikonet

Et nytt pop-up vindu vises. Bildet viser oppsettet for ‘Håndball Jenter 95/96’.

NB! Ved opprettelse av første sesong er det kun arkfanene ‘Generelle innstillinger’ og ‘Ny sesong’ som vises. Eksisterer gruppen fra før er det flere arkfaner tilgjengelig. ‘Generelle innstillinger’, ‘Sesonger’, ‘Instillinger’ og ‘Ny sesong’.

Når du setter opp en ny sensong eller redigerer en eksisterende sesong, får du opp følgende felter (se bilde over):

1. Navn på gruppa
  2. Når treningen begynner og slutter
  3. Prisen
  4. Når betalingen åpner og stenger
  5. Du kan velge å krysse av for om dette skal gjentas neste år
  6. Om hovedmedlemskap må være betalt
  7. Om det det skal være ‘Tillat ikke-betalende medlemmer’. De medlemmer i gruppen som ikke skal betale blir da fjernet fra betalingsutsendelsen. Dette må spesifiseres i ’Medlemstilhørighet’ og ‘Hopp over betaling’-knappen må aktiveres til personen.