Legge til rabatter

Sist oppdatert: May 22, 2015 06:29PM CEST
Rabatter

Du kan legge til forskjellige rabatter:
  • Etterinnmeldingsrabatt
  • Familierabatt
  • Aldersrabatt
  • Grupperabatt

1. Etterinnmeldingsrabatt gir medlemmet ny pris ved innmelding etter gitt dato
  2. F.eks. kan du velge å gi en pris ved innmelding 2 mnd. etter at gruppen har startet
  3. Du kan enkelt legge tilytterligere en rabatt etter feks. 3 mnd, ved å klikke på ‘Legg til Etterinnmeldingsrabatt’ -knappen
  4. Beløpet du skriver inn i ‘Rabatt’ trekkes fra summen som ligger til betaling

1. Familierabatt gir deg mulighet til å gi rabatt til medlemmer knyttet i samme relasjon
  2. Skriv inn antall medlemmer det gis rabatt for og rabatten det gis
  3. Du kan enkelt legge til ytterligere rabatt f.eks for 5 familiemedlemmer ved å klikke på ‘Legg til familierabatt’ -knappen.
  4. Ta vekk en familierabatt.

1. Aldersrabatt kan du enkelt gi til medlemmer for et gitt aldersintervall
  2. Skriv inn alder fra og til rabatten gjelder samt rabatten som trekkes fra
  3. Du har mulighet til å legge til flere aldersrabatter på samme gruppe. Dette gjøres enkelt ved å klikke på ‘egg til aldersrabatt’ - knappen
  4. Ta vekk en aldersrabatt

1. Grupperabatt kan du f.eks. bruke hvis medlemmet er med i flere grupper
  2. Velg hvilken gruppe det skal kobles en rabattordning mot og klikk på  ‘grupperabatt’-knappen
  3. Beløpet du skriver inn i ‘Rabatt’ trekkes fra summen som ligger til betaling