Automatisk betalingsvarslinger

Sist oppdatert: Aug 14, 2015 02:15PM CEST
Systemet gir deg mulighet til å sette automatiske betalingsvarsler når du legger grupper til betaling.
Du har også mulighet til å sette til automatisk administrasjonsgebyr.

Automatisk betalingsvarsel
Her kan du sende en automatisk betalingsvarsel til medlemmer i den gjeldene gruppen om at betalingen er tilgjengelig online / bes betalt.

1. Velg automatisk betalingsvarsel
  2. Kryss av og velg dato fra
  3. Velg dato til
  4. Varsel gjentas (hver dag, hver uke, hver andre uke eller hver måned)
  5. Tittel på advarsel f.eks. Betalingspåminnelse
  6. Du har også mulighet til å skrive inn tekst til varsel

​Administrasjonsgebyr
  1. Du har anledning til å legge til et administrasjonsgebyr  med beløp og dato f.eks til betalingsvarsel for å oppfordre medlemmer til å betale innen betalingsfristen.