Klubbmedlemskap - generelt

Sist oppdatert: Jul 24, 2017 04:10PM CEST
Klubbmedlemskap → Medlemskap

Modulen ‘Klubbmedlemskap’ gir deg en enkel oversikt over alle medlemmene i klubben. Du kan legge inn nye medlemmer, holde oversikt over nyinnmeldinger samt betalingsstatus på kontingenten i idrettslaget.

Klubben oppretter medlemskap(ene) og purrer opp kontingenter som har forfalt. Ved å søke på type medlemskap og betalingstatus blir purrejobben plutselig bare et par klikk unna!

Modulen er oppdelt i fire deler:

1. Medlemsliste
  2. Legg til medlemskap
  3. List medlemskap
  4. Slettede brukere

De forskjellige delene er beskrevet nærmere i egne artikler