Klubbmedlemskap - generelt

Sist oppdatert: Feb 06, 2015 02:13PM CET
Klubbmedlemskap → Medlemskap

Modulen ‘Klubbmedlemskap’ gir deg en enkel oversikt over alle medlemmene i klubben. Du kan legge inn nye medlemmer, holde oversikt over nyinnmeldinger samt betalingsstatus på kontingenten i idrettslaget.

Klubben oppretter medlemskap(ene) og samt purrer opp kontingenter som har forfalt - ved å søke på type medlemskap og betalingstatus blir purrejobben plutselig bare et par klikk unna.

Modulen oppdelt i tre deler:

1. Medlemsliste
  2. Legg til medlemskap
  3. List medlemskap

De forskjellige delene er beskrevet nærmere i egne artikler