Legg til medlemskap

Sist oppdatert: Aug 14, 2015 02:16PM CEST
I WebOrg kan klubben sette opp sine egne medlemskap. Det frigjør muligheten til at medlemmene selv kan betale kontingenten direkte. Vi skiller mellom fire typer medlemskap:

Opprette et medlemskap
Oppsettet på de forskjellige medlemskapene varierer noe men felles for alle er at perioden varer i ett kalenderår.

Under er vises oppsettet på et ‘Enkeltmedlemskap’.
Velg type - i dette tilfellet ‘Enkeltmedlemskap’

1. Velg type - i dette tilfellet ‘Enkeltmedlemskap’
  2. Navn - senior, junior, pensjonist, etc
  3. Beskrivelse
  4. Start dato
  5. ‘Vises på bli medlem skjema’ - VIKTIG for at medlemmet skal kunne velge medlemskapet ved innmelding
  6. DIBS konto - velg online betalingskonto
  7. Pris
  8. Betaling åpnes / stenges
  9. Alder fra / til

Automatisk betalingsvarsel
Her kan du sende en automatisk betalingsvarsel til medlemmer i om at medlemskapet er tilgjengelig online / bes betalt.

1. Velg automatisk betalingsvarsel
  2. Varsel gjentas (hver dag, hver uke, hver andre uke eller hver måned)​
  3. Velg dato fra
  4. Velg dato til
  5. Tittel på advarsel f.eks. Betalingspåminnelse
  6. Du har også mulighet til å skrive inn tekst til varsel