Generelt

Sist oppdatert: Mar 18, 2015 02:34PM CET
Bannermodulen i WebOrg er primært laget for å synliggjøre sponsorer til klubben. Modulen gir deg også mulighet til å legge inn egne bilder og bruke den som en ‘bildekarusell’ eller for å få frem et viktig budskap som f.eks klubbarrangementer og andre tilsetninger.

Modulen gir en oversikt over bannere og enkel visning og klikkstatistikk.
I bildet under ser du et eksempel på en banner i form av logo (Bendit Cup) fra frontend, slik medlemmene ser den.

Bannere kan deles inn i kategorier og kategoriene igjen kan plasseres rundt om på websiden etter klubbens ønske. Mer om det i påfølgende avsnitt.