List banner

Sist oppdatert: Mar 18, 2015 02:44PM CET
Banner → List banner

'List banner’ gir deg en oversikt over alle bannere i klubben. Her kan du se antall visninger og klikk på hvert enkelt banner. Videre kan du redigere, kopiere eller slette banneret ved å bruke knappene i ‘Verktøyboksen’.

Verktøyboks

Slett. Du kan enkelt slette bannetet ved å klikke på søppelkasse-ikonet.

Rediger. Ved å klikke på blyant-ikonet har du mulighet til å redigere banneret.

Vis/skjul. Ønsker du f.eks. ikke å slette et banner, bare skjule det midlertidig, kan du klikke på øye-ikonet.

Oversikten lar deg filtrere på forskjellige kriterier:
  1. Kategori
  2. Tittel/likk
  3. Kunde