Legg til banner

Sist oppdatert: Mar 18, 2015 03:00PM CET
Du kan enkelt legge til et banner i WebOrg.

1. Under ‘Legg til banner’ og ‘Angi kategori’ velger du hvilken kategori banneret skal knyttes til. I eksemplet er det krysset av for kategorien ‘Hovedsponsor 2015’. Du kan krysse av for flere kategorier.

2. Fyll inn informasjon i feltene:

Firma: Sponsorens navn
    Mobil: tlf nummer til sponsor
    Navn på lenke: om du ønsker å navngi lenken- ’Lenke’: Bannerets webadresse
    Skjul: du kan skjule banneret
    Bilde: Når du klikker på ‘Hent bilde’ kommer du inn i filbehandleren og kan legge inn ønsket bilde. Som oftest Sponsorens logo. Les mer om ‘Filbehandleren’.