Legg til banner

Sist oppdatert: Feb 21, 2018 02:47PM CET
Du kan enkelt legge til et banner i WebOrg.

1. Under ‘Legg til banner’ og ‘Angi kategori’ velger du hvilken kategori banneret skal knyttes til. I eksemplet er det krysset av for kategorien ‘Hovedsponsor 2015’. Du kan krysse av for flere kategorier. Dersom du skal publisere til bannerkategori vekslende (rullerende) eller liste så huker du av for den samme kategorien når du laster opp banner nummer to og tre osv.

2. Fyll inn informasjon i feltene:

Firma: Sponsorens navn
    Mobil: tlf nummer til sponsor
    Navn på lenke: om du ønsker å navngi lenken- ’Lenke’: Bannerets webadresse
    Skjul: du kan skjule banneret
    Bilde: Når du klikker på ‘Hent bilde’ kommer du inn i filbehandleren og kan legge inn ønsket bilde. Som oftest Sponsorens logo. Les mer om ‘Filbehandleren’.