Legg til kategori

Sist oppdatert: Mar 18, 2015 03:13PM CET
For at banneret skal være synlig på websiden må det være knyttet opp mot en kategori. Slik legger du til en kategori:

Klikk deg inn på ‘Banner’ og ‘Legg til kategori’
  1. I ‘Legg til sider’ velger du hvilken side(r) / menypunkter du ønsker å knytte kategorien til. Du kan også velge om du vil inkludere underordene sider / menypunkter
  2. Tittel - Her skriver du inn hva du vil kalle kategorien
  3. Hvor kategorien skal plasseres.
  4. Du kan velge mellom tre forskjellige visningsmoduser:

Liste: Denne velges om det er flere bannere som vises under hverandre lik en listevisning
    Veksle mellom flere: Veksler mellom flere bannere og vises som en ‘karusell’ med valgt hastighet
    Enkeltbanner: Denne velges om du har kun et enkelt banner - typisk hovedsponsor