WebOrg banner

Sist oppdatert: Mar 19, 2015 10:23AM CET
WebOrg banner gir deg mulighet til å legge tekst og/eller bilde som vises under headerbilde. Banneret ligger i en editor, så her har du mulighet til å legge inn facebook likeboks etc.

I feltet ‘Rediger banner’ legger du inn ønsket tekst/bilde. I eksemplet under er det lagt til et bilde.

1. Det gjør du i  ved å klikke på ‘Legg til bilder’-knappen. Du kan lese mer om legg til bilder her.

2. Du kan velge om banneret skal vises eller skjules.

For at banneret skal ha samme lengde som logo + headerbilde må bredden må være 960 pixler, mens høyden betsmmer du selv.

Slik ser banneret ut fra frontend, slik medlemmene ser det