Medlemmets side

Sist oppdatert: May 06, 2015 11:37AM CEST
Idrettslagets webside → ikonet øverst i venstre hjørne

Her har du oversikt over dine medlemskap og informasjon som som ligger på din bruker.
Du kan bl.a. melde deg inn i nye grupper, betale medlemskap og treningsavgifter online og se hvilke aktiviteter som ligger i kalenderen din.

Logge inn
Klikk på de tre strekene øverst til venstre og logg inn menyen blir synlig.
Fyll inn Brukernavn og Passord

Er du nytt medlem
Klikk på ‘Bli medlem’

Husker du ikke passordet ditt?
Klikk på ‘Glemt brukernavn / passord’

Innlogget
Her har du tilgang til:

1. Meldingssenter
  2. Min kalender
  3. Mine medlemskap
  4. Betaling
  5. Innstillinger
  6. Logg ut

1. Meldingsenter
I meldingssenteret kan du sende private meldinger (en-til-en) og legge ut informasjon på ‘Oppslagstavle’ til din gruppe (en-til-mange).

2. Min kalender
Her ser du oversikt over hvilke kalendere og aktiviteter du er påmeldt.

Min kalender

Mine aktiviteter

3. Mine medlemskap
Her ser du en oversikt over dine aktive medlemskap i klubben. Under fanen ‘Grupper og lag’ kan du melde deg inn i lag og andre aktivitetsgrupper.

Oversikt over aktive medlemskap

Grupper og lag

Type aktivitet du ønsker å melde deg inn i finner du under ‘Sportsavdeling’. Velg så det laget / treningsgruppe du ønsker å melde deg inn og deretter klikk ‘Legg til’.

4. Betalinger
Betalingsfanen fungerer som en handlekurv og inneholder alle kravene knyttet din bruker. Du kan legge til et betalingskort dersom du ønsker det, se innstillinger, eller betale hvert enkelt krav direkte ved å klikke ‘Betal’ og følge instruksene.

Handlekurv

Betalingshistorikk

5. Instillinger
Min profilHer ligger alle opplysninger tilknyttet bruker. Ved å klikke på ‘Endre’ nederst til høyre, redigerer du informasjonen og kan laste opp profilbilde. Ønsker du å knytte opp flere medlemmer til din bruker (e-post) gjøres dette via ‘min familie’.

- Tillat publisering av personlig data - gjelder NIF
- Motta informasjon - gjelder NIF
- Reserver deg mot automatisk datarensing fra NIF - gjelder NIF

NB! Disse innstilingene er de samme som du finner i profilen på Min idrett.

Min Familie
Her ser du en oversikt over de relasjoner du har knyttet. Som familiens ‘Hovedkonto’ kan du legge til og slette relasjoner.

Legge til (knytte) relasjoner
For å legge til flere relasjoner må du logge deg inn som familiens hovedkonto.

1. Klikk på ‘Legg til en allerede registrert bruker til denne familien’
2. Et nytt vindu vises og du må fylle inn brukernavn og passord til medlemmet du ønsker å tilknytte.

3. Velg hvilken relasjon du har til brukeren du har lagt til.
4. Lagre

NB! Husker du ikke brukernavn/passordet - logg ut og bruk glemt brukernavn / passord funksjonen. Du finner den på samme sted som du logger inn.