Medlemmets side

Sist oppdatert: Feb 20, 2018 03:27PM CET
Idrettslagets webside → ikonet øverst i venstre hjørne
Evt: idrettslaget.no/login (eller medlem.idrettslaget.no/login)

Her har du oversikt over dine medlemskap og informasjon som som ligger på din bruker.
Du kan bl.a. melde deg inn i nye grupper, betale medlemskap og treningsavgifter online og se hvilke aktiviteter som ligger i kalenderen din.

Logge inn
Klikk på de tre strekene øverst til venstre på hjemmesiden til klubben din slik at logg inn menyen blir synlig. Evt. kan du legge til /login etter nettadressen til klubben: klubbenif.no/login

Er du nytt medlem
Klikk på ‘Bli medlem’

Husker du ikke passordet ditt?
Klikk på ‘Glemt brukernavn / passord’

I medlemsmenyen har du tilgang til:

1. Profil
  2. Mine medlemskap
  3. Betaling
  4. Kalender

1. Profil
I profilen kan du oppdatere personlig info, endre brukernavn og passord m.m.
Under 'Min familie' kan du knytte sammen flere medlemmer og styre alle fra ett hovedmedlem i familien.

Personinformasjon

- Tillat publisering av personlig data - gjelder NIF
- Motta informasjon - gjelder NIF
- Reserver deg mot automatisk datarensing fra NIF - gjelder NIF

NB! Disse innstilingene er de samme som du finner i profilen på Min idrett.

Min Familie
Her ser du en oversikt over de relasjoner du har knyttet. Som familiens ‘Hovedkonto’ kan du legge til og slette relasjoner.

For å legge til relasjoner må du skrive inn brukernavnet på medlemmet du skal legge til. Om du ikke husker/kjenner til brukernavnet til medlemmet (f.eks barnet ditt) så kan du klikke på 'Glemt brukernavn/passord?' på innloggingssiden til klubben din og legge inn e-postadressen medlemmet er registrert på. Da vil du motta en e-post der brukernavnet er oppført.

2. Mine medlemskap
Her ser du oversikt over medlemskap og grupper for deg og evt din familie.

Innmelding i grupper
Her kan du melde deg/dine familiemedlemmer inn i grupper. Velg først hvilket familiemedlem du skal melde inn i gruppe, deretter idrettsgren og til slutt gruppe.

3. Betalinger

Her ser du en oversikt over alle dine (og evt dine familiemedlemmers) betalinger. Du kan velge om du skal betale alle samtidig eller merke av de spesifikke betalingene du ønsker å gjennomføre.

4. Kalender

I kalenderen kan du velge å liste opp kommende aktiviteter/arrangementer med eventuelle påmeldinger, eller om du ønsker å se en månedsoversikt over aktivitet.

Aktivitetsoversikt

Månedsoversikt