Utvikling i WebOrg

Sist oppdatert: Feb 10, 2016 09:57AM CET
WebOrg er i kontinuerlig utvikling og jobben som gjøres vil vi gjerne dele med andre. Vi jobber i såkalte 'sprinter' og hver 'sprint' er å anse som en oppgradering av plattformen. På generell basis kombinerer vi ønsker fra klubbene, eventeulle feilrettinger og planlagt systemutvikling for de forskjellige oppgraderingene. Utviklingsteamet har som mål å lansere oppgraderinger ca. hver måned.

Er du usikker på hvilken versjon av WebOrg som er tilgjengelig kan du se nederst til venstre i skjermbildet når du logger inn i administrasjonspanelet. Se bilde under:

I artiklene under dette temaet holder vi deg oppdatert på hva som har blitt gjort og hva som kan kan forvente fremover!