Versjon v2.28.0

Sist oppdatert: Apr 27, 2016 10:52AM CEST
  • Automatisk venteliste for påmeldinger til arrangementer med online betaling

For arrangementer med stor pågang kan det være fordelaktig å ha venteliste. Ved å aktivere venteliste blir planleggingen av arrangementet enklere da man kan følge utviklingen og deretter nødvendige tilpasninger.

Eksempel: Tine fotballskole:
Arrangementsansvarlig vet på forhånd at det er nok personell til å håndtere 300 deltagere. Derfor settes taket til 300, men venteliste aktiveres. Underveis blir arrangementsansvarlig varslet om påmeldinger og ser at taket er nådd. Ventelisten vokser og arrangementsansvarlig innkaller flere ressurser til hjelp slik at de som er på venteliste også skal kunne delta.

Slik gjør du det:
Når du oppretter en ny ‘Hendelse / aktivitet’ i WebOrg vil du finne under fanen ‘Påmelding’ et valg som ‘Begrenset antall plasser’. Velg det og deretter legg inn ‘Maks antall deltakere’ og ‘Venteliste hvis fullt?’  - se bilde under:

Slik fungerer det i praksis:

Deltaker 301 går til klubbens webside og klikker på Tine Fotballskole. Det dukker opp en melding om at arrangementet er fullt, men at deltageren kan sette seg på venteliste. Deltageren gjennomfører kun en registrering og IKKE en betaling.

Arrangementsansvarlig vil motta en e-post om at det er en deltager som er på venteliste. Det viser seg at det er flere som melder seg på venteliste og arrangementsansvarlig høyner taket til 350.

Når taket høynes vil alle som er på venteliste motta en e-post med en betalingslenke slik at de kan betale direkte gjennom e-posten. Blir ikke betalingen gjennomført innen 24 timer bortfaller reservasjonen og deltageren blir fjernet fra arrangementet og er nødt til å gjøre en ny påmelding dersom den ønsker å være med.

Oppsummering: Automatisk venteliste gjør at arrangementsansvarlig har kontroll og kan budsjettere underveis. Deltagerne blir informert hele veien av WebOrg.

• Mobiltilpasset betalingsvindu

WebOrg har oppdatert til siste versjon betalingsvindu fra DIBS. Bildet under viser hvordan det ser ut på mobil:

• Ekstra innstillinger i kontrollpanelet

Klubben kan velge å ikke motta e-post for hver innmelding i klubben og om innloggingsmenyen på venstre side skal være åpen som standard eller lukket. Se bilde under:

• Varselboks ved sletting

Ved sletting dukker det opp en pop-up som spør om du faktisk vil slette. Se bilde under:

• Kopiere kalenderhendelser

I listen som viser alle kalenderhendelsene i klubben vil du se te ikon som lar deg kopiere hendelsen. NB! Husk å oppdatere arrangementet dersom nødvendig.

• Feilretting / utbedring

Egendefinerte felter fungerer med Norske bokstaver.
Gjenopprette slettede medlemmer fra ‘Klubbmedlemskap’
Stor rutenettkalender mobil tilpasset

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Bookingløsningen

Bookingløsningen er fortsatt under implementering. Bildene under viser hvordan det blir seende ut i administrasjonen.

• Bookingkalender

• Opprette booking fra bookingkalenderen