Versjon v2.29.0

Sist oppdatert: Sep 20, 2016 04:19PM CEST

- Mobiltilpasset medlemsmeny forenkler betaling

Medlemsmenyen i WebOrg har blitt mobilt tilpaset. Det forenkler betalinger og andre operasjoner for klubbens medlemmer. Bildet under viser hvordan betalingsfanen det ser ut på en iPhone 6:

Ved å lagre kortet kan man betale alle kravene med ett tastetrykk ved å benytte seg av 'Betal for alle' - knappen.

- Mobiltilpasset arrangementspåmelding

Arrangementer for medlemmer (innloggede brukere) og gjester er også tilpasset de ulike mobile flatene. Dette gjør påmelding til fotballskoler, camper, etc. en hel del enklere for de som ønsker å melde seg på.

- Avansert prisstruktur for påmeldinger

Påmeldinger kan nå settes opp med avansert prisstruktur. Det innebærer at man setter opp en prisgruppe og deretter tilhørende priser. Dette frigjør muligheten til å kunne tilby priser basert på medlemstilhørighet. F.eks. et arrangement kan ha en pris for klubbens medlemmer og en annen for gjester. Det er også mulighet til å gi differensierte priser helt ned på lag / gruppe - nivå.

Bildene under viser hvordan en skikarusell er satt opp med forskjelige priser basert på medlemstilhørighet:

Medlemspris:

Pris for medlemmer av langrennsgruppa:

- Oversikt over aktive / ikke aktive brukere

I 'Klubbmedlemskap' er det mulig å filtrere på aktive / ikke-aktive brukere. En ikke-aktiv bruker er typisk et medlem som har meldt seg inn i klubben, men glemt å klikke på aktiveringslenken. Derav ordlyden ikke-aktiv bruker.