Førstegangsinnlogging

Sist oppdatert: Jan 12, 2018 02:16PM CET
Allerede medlem i klubben? Fått e-post om å logge inn og betale avgift? Se her:

Dersom du har mottatt en e-post fra klubben om betaling betyr det normalt at din e-postadresse er registrert på en brukerprofil i klubbens medlemsregister.

Logg inn på din brukerprofil på følgende måte:
  1. Gå til klubbenif.no/login* eller gå til klubbens hjemmeside og bruk innloggingsmeny** til venstre.
  2. Klikk på 'Glemt brukernavn/passord?' og legg inn din e-postadresse
  3. Åpne e-posten du mottok fra systemet. I e-posten vil du se alle brukernavn knyttet til din e-postadresse. Klikk på lenken under brukernavnet du ønsker å logge inn på.
  4. Lag nytt passord og klikk på 'send' - du blir nå logget inn på din profil.
*bytt ut klubbenif.no med din klubbs nettadresse
**Hvis denne ikke er synlig, klikk på de tre horisontale strekene øverst til venstre.

Skal du melde inn deg selv eller ditt barn i klubben?

Se stegvis forklaring under eller se video ved å klikke her.

Gå til klubbens hjemmeside og klikk på 'Bli medlem' på innloggingsmenyen til venstre eller skriv inn /register etter klubbens nettadresse slik: klubbenif.no/register

Innmeldingen gjøres slik:

Velg først om du skal:

1 - Melde inn ett eller flere medlemmer inn i klubben (for de som ikke har et familiemedlem i klubben fra før)

2 - Legg til i familie - velg denne om du/dere har minst ett familiemedlem i klubben fra før av

Deretter er prosessen slik:

1. Skriv inn navn og fødselsdato på den du skal melde inn
Når du går videre søker vi etter deg som medlem for å se om du har en brukerprofil allerede. Dersom du har det blir du bedt om å validere deg selv via en SMS-kode. Dersom du ikke har brukerprofil allerede blir du bedt om å fylle inn personalia.

Husk å fylle ut barnets personalia dersom det er et barn du skal melde inn og ikke deg selv.
Dersom du i forrige steg la inn fødselsdatoen på et barn under 18 år blir du bedt om å legge inn kontaktinformasjon på foresatt.

2. Bekreft telefonnummer
Klikk på 'bekreft'-knappen for å få tilsendt SMS med kode og tast inn koden.

3. Legg til flere personer
Klikk på den øverste knappen for å legge til person nummer 2 eller den nederste knappen dersom du kun skal melde inn 1 person.

4. Legg til aktiviteter
Klikk først på den aktuelle idretten (f.eks 'Håndball') og deretter på den aktuelle gruppen/laget du skal melde inn i.

Dersom din idrett/gruppe (eller ingen idrett/gruppe) ikke er tilgjengelig må innmelding i gruppen bli gjort ved å kontakte lagleder/oppmann eller klubbadministrasjonen. Du kan da bare klikke på 'Legg til medlem og fortsett'.

5. Betaling

Du får nå opp alle avgiftene du skal betale for innmelding i klubben (medlemskap og eventuelle treningsavgifter).

Velg mellom VISA og Mastercard og husk å ha BankID tilgjengelig.