Knytte familierelasjoner

Sist oppdatert: Feb 28, 2018 12:33PM CET
Ved å knytte familierelasjoner kan man administrere (gjennomføre betalinger, påmeldinger osv) hele familien via én og samme innlogging.

Det er 2 måter å knytte medlemmer sammen i familierelasjoner:

1. Knytte sammen eksisterende medlemsprofiler (klikk her for video).

Dersom alle familiemedlemmene du ønsker å knytte sammen allerede har brukerprofiler hos din klubb så knytter du relasjonene ved å logge inn på din profil og gå til 'Min familie'. Profilen du logger inn på for å opprette relasjonene blir satt som hovedmedlem. Hovedmedlemmet kan administrere de andre i familien.

Når du har klikket på 'Min familie' blir du bedt om å skrive inn brukernavnet til medlemmet du skal tilknytte. Dersom du ikke husker brukernavnet kan du gå til innloggingsmenyen (logg ut fra din profil ved å klikke på initialene dine oppe til høyre og 'Logg ut') og klikke på linken 'Glemt brukernavn / passord?'. Legg inn e-postadressen som medlemmet står registrert med. Da vil medlemsregisteret sende deg en e-post der brukernavnet til medlemmet står oppført. Kopier dette brukernavnet og logg inn igjen på din profil.

2. Melde inn et nytt medlem og legge til i en familie (video kommer snart)

Dersom ikke alle familiemedlemmene du ønsker å knytte sammen er registrert i medlemsregisteret til din klubb, så kan du melde inn familiemedlemmet og knytte det sammen i familie med din profil samtidig.

Gå til din klubbs innloggingsmeny og klikk på 'Bli medlem' og velg alternativ 2 - 'Legg til i familie'.

Følg instruksjonene i innmeldingen (video kommer snart).